top of page

ORDERVERWERKING :

In de meeste gevallen worden bestellingen binnen 7 werkdagen gepickt, verpakt en klaargezet voor afhalen door de vervoerder. Zodra er een trackingnummer beschikbaar is, ontvangt u snel een e-mail waarmee u uw pakket kunt volgen.

Als er zich een probleem voordoet waardoor wij deze verwerkingstijden niet kunnen halen, wordt er een e-mail naar u verzonden om u over de situatie te informeren.

BINNENLANDSE VERZENDING:

Producten kunnen worden verzonden via verschillende beveiligde bezorgdiensten. Standaard levertijden zijn 15 werkdagen. Dit is exclusief de verwerkingstijd.

INTERNATIONALE VERZENDING:

Internationale verzendservice wordt uitgevoerd via verschillende beveiligde bezorgdiensten, afhankelijk van het gewicht van de zending en de bestemming. Het kan enkele extra dagen duren voordat internationale zendingen het magazijn verlaten.

INKOOPORDERS :

Diegosport SRL accepteert aankooporders. De inkooporder moet binnen 30 dagen na de inkooporderdatum worden ontvangen en moet het juiste betalingsadres bevatten.

RETOURBELEID VOOR DEFECTE OF BESCHADIGDE ARTIKELEN:

Alle defecte of beschadigde producten moeten binnen zes maanden na de aankoopdatum ter vervanging worden teruggestuurd naar de fabrikant. Wij raden u aan uw kassabon te bewaren als aankoopbewijs.

Binôme Résistance levert een retourlabel voor producten die na gebruik beschadigd of kapot zijn.

BINOME-RESISTANCE---Badge-gepatenteerd-wit.png
Logo-garantie.png
LOGO-Made-in-europe.png
packaging new.jpg
bottom of page