top of page
BINOME-RESISTANCE---Badge-gepatenteerd-wit.png
Logo-garantie.png
LOGO-Made-in-europe.png

De meeste fabrikanten beschouwen de verkoop van hun producten aan consumenten als definitief, zonder mogelijkheid tot teruggave. Bij Diegosport SRL zijn wij van mening dat uw tevredenheid en resultaten essentieel zijn, en daarom staan wij de retournering van bepaalde producten toe als een gebaar van dienstverlening aan onze klanten.

14 dagen geld-terug -garantie :

Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, kunt u garantieartikelen binnen 14 dagen na factuurdatum retourneren en ontvangt u een volledige terugbetaling OF een tegoed. Als uw aankoop van Binôme Résistance-producten is gedaan via een externe wederverkoper, moet u contact opnemen met die wederverkoper om de terugbetaling te verwerken.

Het tegoed wordt in onze bestanden bewaard gedurende een periode van zes maanden vanaf de datum van aankomst van de artikelen intact en onbeschadigd op het administratiekantoor van Diegosport SRL.

Adres: Rue Defuisseaux 171B - 7333 Saint-Ghislain

Bedrijfsnaam: Diegosport SRL
BTW-nummer: BE 0789.541.594

Na deze periode van zes maanden wordt het tegoed geannuleerd en niet opnieuw uitgegeven.

De klant is verantwoordelijk voor de verzendkosten voor het retourneren van de artikelen naar het administratiekantoor van Diegosport SRL.

Voor bestelde en vervolgens geweigerde artikelen zijn herbevoorradingskosten van 20% van toepassing, naast alle bijbehorende verzend- en administratiekosten.

bottom of page